Skip to content
Menu
Cppk.ks.ua
Cppk.ks.ua

Як зробити тушонку з оленини

Posted on 2024

Як правильно зробити тушонку в домашніх умовах?

Сало та яловичину нарізати великими шматками, викласти в каструлю. Поставити її на мінімальний вогонь, додати лавровий лист та горошинки перцю. Додати воду, закрити каструлю кришкою, варити тушонку близько 7 години.

Яке м'ясо краще брати на тушонку?

Як вибрати м'ясо для тушкованого м'яса М'ясо краще для тушонки від ноги (рулек) якщо яловичина, а якщо свинина, то окіст з жировим прошарком або частина з лопатки. Тоді виходить соковита та смачна консерва. Важливо, щоб на шматку були присутні жилисті частини або невелика кількість жиру.

  • Як зняти блокування apple
  • Як підключити майстеркард до телефону
  • Чим корисна шипшина дітям
  • Як правильно вимовити музей чи музей
  • Клондайк коли запущений
  • Як зробити тушонку з оленини
  • Як користуватись масками небулайзера
  • Став безробітним, що робити
  • Сад та город
  • Українцям
©2025 Cppk.ks.ua | WordPress Theme: EcoCoded

  • Як стати гулом у роблоксі