Правильно пити Єгермейстер в чисту та охолоджену до -18 градусів з 50 мл шотів. Альтернативний варіант. Заготуйте шоти з льоду і наливайте лікер у них. Приваблива та нестандартна подача мотивує ваших гостей заповнити шот ще раз.
На питання про те, як правильно пити лікер на травах Єгермейстер, німці відповідають однозначно: залпом у чистому вигляді у охолодженому стані. Класичний спосіб вживання напою має на увазі його розлиття в шоти (невеликі чарки), охолодження в морозилці та випивання шота одним ковтком.
Подається Єгермейстер у охолоджених горілчаних чарках, які в Німеччині називають шотами, випивати їх потрібно залпом, одним ковтком. При застуді не рекомендується пити Jägermeister зі льодом, краще зігріти лікер до кімнатної температури. Для лікувального ефекту та профілактики буде достатньо 20-40 мл напою.
Основні правила вживання такі: Лікерна чарка невелика, до 30 мл, і на ніжці. Обсяг повинен бути таким, щоб лікер можна було випити одним ковтком або довго смакувати. Якщо немає спеціальних вказівок щодо температури напою, його слід помірно охолодити до 12—20 °C.