Поступово розподіліть брикети з двох сторін грати, а між ними поставте піддон з невеликою кількістю рідини. Просто над піддоном між брикетами потрібно розмістити продукти. При температурі 120-175 ° С можна спокійно готувати великі шматки м'яса та птиці, не переживаючи, що шматочки почорніють.
Як правильно готувати на грилі?
ЯК ГОТУВАТИ НА Грилі. 8 ПОРАД
- Слідкуйте за грилем.
- Звикайте до грилю.
- Готуйте м'ясо товстими шматками.
- Визначайте готовність термометром.
- Не зловживайте спеціями.
- Купуйте кілька щипців.
- Почніть з простого теплового режиму.
- Завжди давайте м'ясу відпочити
Як правильно працювати із грилем?
Щоб правильно та безпечно готувати страви електричною грилі дотримуємося наступних порад:
- встановлюємо гриль на рівну поверхню;
- якщо прилад використовується у приміщенні, то має бути витяжка;
- нагріваємо до необхідної температури;
- викладаємо продукти на поверхню та вибираємо необхідний режим роботи.