Легке пшеничне пиво вживають у поєднані із фруктовими стравами, з овочевими салатами і навіть із десертами. Класичним поєднанням можна назвати світле пиво та морепродукти. Раки, в'ялена риба, креветки або приготовлені з них страви – чудовий додаток до напою з кислуватим присмаком.12 жовт. 2021р.
Що найкраще їсти з пивом?
Росія
- Сушена, в'ялена та копчена риба;
- Морепродукти всіх видів та у будь-якому виконанні;
- Курині крильця;
- М'ясо – ковбаски, шашлик, реберця і т. д.;
- Снеки – чіпси, м'ясні чіпси, цибульні кільця у фритюрі та сир у фритюрі.
Що не треба їсти з пивом?
Від чого варто відмовитись?
- Солодощі
- Шоколад
- Помідори
- Смажене м'ясо
- Гострі закуски
- Мариновані огірки та помідори
- Кавун та диня
- Сухарики та чіпси