Основний урожай збирають у серпні, вересні та жовтні. Плоди зберігаються 1,5-2 місяці при температурі 8-10 ° C і відносній вологості повітря 85-90%.
Як зрозуміти чи стиглий лайм?
Вона повинна бути зеленого або жовто-зеленого кольору (чим темніша шкірка, тим ароматніший плід), мати легкий і природний блиск, бути щільною, а на її поверхні не повинні бути пошкоджені; 2. Ознайомитися зі станом місця зриву (залишок від ніжки, де зрілий плід).
Як краще їсти лайм?
Як і лимон, лайм добре поєднується з м'ясними стравами та забезпечує засвоєння заліза. У салатах лайм особливо смачний у сусідстві із яблуками, грушами, абрикосами, персиками. Теплова обробка протипоказана для лайма, тому що він втрачає більшу частину вітаміну С.