Яка полуниця корисніша свіжа чи заморожена?
Свіжоморожена ягода має практично всі ті ж властивості, що і свіжа полуниця.. У ній міститься велика кількість вітаміну С: у п'яти ягодах його стільки ж, скільки у великому апельсині. Свіжоморожена полуниця містить вітаміни групи В, A, E та K, фруктові кислоти, магній, натрій, фосфор, кобальт та ін.
Як правильно їсти заморожену полуницю?
Як це є З цілих ягід замороженої полуниці у будь-яку пору року зручно варити компоти, прикрашати ними торти та десерти, додавати у випічку, запіканки, каші, йогурти, сир. З розмороженого полуничного пюре готують желе, смузі, молочні коктейлі, джеми, рідкі начинки для пирогів, ягідні соуси для млинців та оладок.