Товщина стінок каструлі У високоякісному посуді їхня ширина повинна становити не менше 0,5 мм.. Чим товщі стіни – тим краще. Нержавіючі каструлі виробляють двома способами: штампуванням та литтям. Литий посуд має більш високі експлуатаційні показники ніж штампований.25 жовт. 2017р.
Як вибрати каструлю з товстим дном?
Чим товщі дно (від 3 мм) і стінки (від 1,5 мм), тим надійніше начиння. Щоб вибрати каструлю з товстим дном, зверніть увагу на кількість шарів у покритті. Бажано, щоб їх було кілька. До того ж вивчіть кріплення ручок.
Які каструлі з нержавіючої сталі вважаються найкращими та?
Найбільш якісними є каструлі з медичної сталі 18/10 – вони не схильні до механічних пошкоджень і при використанні практично не темніють, довго зберігаючи свої експлуатаційні параметри; матеріал та товщина дна.