Користь шампанського Наприклад, як червоне та біле вино, шампанське містить одні й ті самі антиоксиданти, які запобігають пошкодженню кровоносних судин, знижують рівень поганого холестерину та запобігають утворенню тромбів.. Своєю чергою, самі ці речовини знижують ризик серцевих захворювань та інсультів.24 груд. 2021р.
Яке шампанське корисніше?
Вибирайте напівсухе та брют, і ваша совість буде чиста. Для порівняння: у келиху білого або червоного вина 135 і 200 ккал, а у фужері сухого шампанського — 95. Є брют без додавання цукру brut nature або з позначкою low dosage — у такому напою 65 ккал.
Навіщо п'ють шампанське вранці?
Основа більшості сніданків, а саме страви з яєць, не поєднуються зі столовим вином. Тому його замінили ігристим. Бульбашки, що містяться в ньому, очищають смакові рецептори, тому після одного ковтка можна повною мірою відчути смак страви, зрозуміти задум кухаря, ну і — зрозуміло!